Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Despre noi

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a infiintat, in cadrul proiectului “Competente Antreprenoriale Sociale – CASE”, finantat in cadrul programului POSDRU, DMI 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale” o structura de economie sociala fara personalitate juridica distincta, specializata in productia de material publicitare, promotionale, printing si design digital.

PrintPoint ofera urmatoarele servicii:
•    Conceptie, creatie identitatea vizuală (sau „corporate ID”);
•    Realizare grafica publicitara si design digital (cataloage de prezentare, mape, pliante, broşuri, afişe, postere, autocolante de interior si exterior, agende, calendare, etc) atat pentru printing cat si pentru mediul online (prelucrare imagini);
•    Printuri de mari dimensiuni (bannere, mesh-uri, roll-up)
•    Printare / scanare / finisare documente;

SES

Structura de economie sociala este o entitate al cărei principal obiectiv este cel de a avea o incidență socială mai curând decât cel de a genera profit pentru proprietarii sau partenerii săi. Ea funcționează pe piață furnizând bunuri și servicii în mod antreprenorial și inovator și își utilizează, cu predilecție, excedentele în scopuri sociale. Totodata, aceasta structura are ca obiectiv incluziunea sociala si profesionala a celor mai dezavantajate grupuri pe piata muncii, fapt pentru care actioneaza in baza principiilor economice pentru a deveni rentabile.

Serviciile oferite vor fi preponderant intreptate spre activitati precum: productie materiale publicitare, activitati de promovare, prin crearea de campanii de constientizare si sensibilizare a populatiei, a factorilor decizionali, dar si a  actorilor principali din economia judeteana, pentru a lua masuri si depune eforturi in vederea prevenirii si combaterii diferitelor fenomene, bazandu-se in principal pe respectarea drepurilor omului.