Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Printuri de mari dimensiuni

Printuri de mari dimensiuni

Pentru publicitatea outdoor cu impact maximal asupra publicului larg, care atrage atentia prin calitatea printului, cromatica si mesaj.

Investitia in echipamente de ultima generatie – HP Latex – ne recomanda prin calitatea exceptionala a produselor: printuri pe orice material cu o rezolutie de exceptie, care poate urca pana la 1240 dpi. Cerneala folosită de tip latex este certificată pentru utilizare in spitale, scoli, spatii de locuit si ofera calitate outdoor chiar si pentru indoor.

Culorile sunt vibrante iar rezistenta este indelungata

Banner, mesh, roll-up, afise mari

pentru evenimente sau campanii publicitare /electorale, afise, panouri, backlit pentru casete luminoase, decoruri pentru vitrine, magazine, showroom-uri, afise pentru sisteme expozitionale, decoratiuni pentru conferinte si evenimente, amenajari de standuri expozitionale.

Litere volumetrice, casete luminoase, totem-uri

literele volumetrice sunt o metoda eleganta de promovare a imaginii unei firme, putand fi realizate diverse dimensiuni si se pot monta atat in interiorul cat si la exteriorul unei cladiri. Firmele luminoase sunt excelente pentru a capta atentia si ziua, dar si pe timp de noapte, putand contine nu doar logo-ul unei firme ci si alte informatii. Totem-urile au rolul de a semnaliza mai bine o locatie de la sosea sau direct din zona de trafic pietona; sunt o metoda originala de publicitate oferind vizibilitate atat pe timp de zi cat si noaptea. Aceste materiale publicitare au rezistenta deosbita la conditii meteo si durabilitate in timp, fiind o excelenta metoda de promovare indoor si outdoor.

Diverse inscriptionari (personalizari)

inscriptonarile pe vitrine, panouri, ferestre sau alte locatii au rolul de catalizator al vanzarilor, influentandu-i pe clienti atunci cand acestia sunt in miscare. Rolul inscriptionarilor personalizate este divers, de la cel estetic si de decorare, la cel de informare, orientare si semnalizare precum si de promovare, oferind un punct de atractie vizuala.

Panouri inscriptionate

De diferite dimensiuni si tipuri, panourile atrag atentia prin creativitate, originalitate, mesaje bine gandite si pozitionate, fonturi lizibile si prin culorile vii. Tehnologia latex pe care o utilizam confera rezistenta sporita si durabilitate tuturor produselor realizate si rezistenta deoasebita la agenti externi si factori mecanici. Panourile inscriptionate asigura publicitate 24 de ore din 24 catre un numar impresionant de spectatori, fiind vizibile de la distante mari.

Tapet personalizat

Poate fi utilizat in birouri, restaurante, magazine sau locuinte, aducand o nota de originalitate si reprezentand o alternativa ieftina, practica si extrem de usor de implementat pentru decorarea peretilor interior. Tehnologia latex pe care o utilizam confera rezistenta sporita si durabilitate tuturor produselor realizate si rezistenta deoasebita la agenti externi si factori mecanici.